За нас

През годините екипа ни се е специализирал и натрупал опит, който съчетан с професионални и качествени инструменти и гарантира високо качество на предлаганите от нас услуги в областта на отпушването на запушени канали, мивки, сифони, тоалетни, шахти и щрангове, отводняване на помещения и шахти, включително и отстраняване на аварийни ситуации по ВиК инсталациите.

Екипите на “КАНОПОЛИ“ ЕООД работят бързо, чисто, държат на отношението и при сигнал за подадена авария пристигат възможно най – скоро на място. Предлагаме решение за всяка ситуация. При възникнала авария се стремим да свеждаме щетите до минимум.

“КАНОПОЛИ“ ЕООД разполага с професионален екип за отпушване на канали, отстраняване на аварии, извършване на монтажни дейности и ремонтни дейности.

Клиенти на фирмата ни са водещи търговски обекти като: MC donalds, Decathlon,OMV, ресторант Happy Galeria Mall, Plaza Mall, T market, ресторант Incanto и др.

В “КАНОПОЛИ“ ЕООД уважаваме клиентите си, затова предлаганите от нас услуги са с необходимото качество. Предлагаме сервизно и абонаментно обслужване на материалите, стоките и услугите които предлагаме. 

В случай на рекламация вземаме строги мерки да открием причината и не само да я отстраним а и да направим така, че никога вече да не се повтаря.

Инвестираме в нови и съвременни машини и обурудване за по – бърза, надеждна и качественна работа. Стремим се да изпълняваме всички ваши поръчки в сферата на ВиК услугите и се радваме на всеки доволент клиент.

Работим в град Бургас и Бургаска област, при договаряне може да се отзовем във всяка точка на страната.